COACHING

Hoe gaat u met uw personeel om? Weet u wat ze belangrijk vinden in hun relatie met u als leidinggevende? Het lijkt simpel om op een motiverende manier leiding te geven aan uw medewerkers. Maar het is veelomvattender dan u vooraf dacht. Plannen, organiseren, leidinggeven en controleren van medewerkers: het hoort er allemaal bij. Vaardigheden, bewustwording en inzicht op het vlak van persoonlijk leiderschap is daarom belangrijk voor u als ondernemer.

Persoonlijk leiderschap

U geeft leiding en u wilt een ontwikkeling doormaken als persoon. Waar liggen uw kwaliteiten en valkuilen? Hoe communiceert u en hoe zorgt u ervoor dat uw communicatieve vaardigheden verbeterd worden? Hoe gaat u om met uw tijd en zelfmanagement? Hoe zorgt u ervoor dat u overtuigend overkomt, dat u conflicten positief tegemoet ziet en medewerkers vol zelfvertrouwen te woord staat? Onze individuele coaching sluit naadloos aan bij u en uw bedrijfssituatie.

Uw resultaat

  • u leert te reflecteren op uw eigen ondernemerschap
  • u bent in staat actie te ondernemen en sturing te geven
  • u weet hoe u steviger vorm geeft aan de groei van uw bedrijf

Leerdoelen

U bepaalt voor een groot deel zelf de inhoud van de training. Wij stellen namelijk de persoonlijke leerdoelen centraal als basis voor de inhoud van de training. Een individueel coachingstraject gericht op uw situatie en in uw omstandigheden garandeert een hoog rendement. Tijdens de eerste sessie stellen wij samen met u de leerdoelen vast voor uw coachingstraject. Uw traject wordt ‘op maat’ aangeboden.

HANDEN SCHUDDEN?