OVER ONS

Wij horen vaak van ondernemers dat ze eigenlijk meer aan hun bedrijf moeten werken, in plaats van in hun bedrijf. Het uitbesteden van HR-taken die je veel tijd en hoofdbrekens kosten – en waarbij er ook nog een vrij grote kans bestaat op het maken van fouten – is dan een goede keuze. Het bespaart u naast tijd veel energie, geld en… een flinke dosis frustratie. CLAESSEN HR ADVIES stelt zich tot doel om het leven van de ondernemer aangenamer én succesvoller te maken.

HANS CLAESSEN

“Als HR adviseur en coach help ik andere ondernemers graag om het optimale uit hun personeelsbeleid te halen en hen te begeleiden om de juiste keuzes te maken. Een optimaal bedrijfsresultaat is vooral een gevolg van leiderschap, visie en gemotiveerde medewerkers. Het is mijn overtuiging dat een professioneel HR beleid de winstgevendheid kan waarborgen.”

“Wat mij aanspreekt, is dat ondernemers vaak één zijn met hun bedrijf. Het is vaak letterlijk hun lust en hun leven. Zij hebben hun bedrijf opgebouwd en weten precies welke waarden echt belangrijk zijn. Die waarden willen ze ook terug zien bij de medewerkers die zij aannemen. Daarnaast hebben ondernemers vaak een aanstekelijk enthousiasme. Dat brengen ze ook over op hun medewerkers. Er heerst een gevoel van: We gaan er met zijn allen voor!”

“Zorgen dat een bedrijf floreert omdat de medewerkers erin geloven en er voor 200% aan meewerken. Dat geeft mij energie in mijn werk en in mijn leven. Dat gun ik mijn klanten en hun medewerkers ook! Ik ken het ondernemerschap van huis uit en leef me dan ook gemakkelijk in. Mijn werkomgeving waardeert me om wie ik ben: energiek, eerlijk, betrokken en concreet.“

HANDEN SCHUDDEN?