WINSTGEVENDHEID DOOR PROFESSIONEEL HR ADVIES

Voor kleinere en stabiele bedrijven is HR vaak goed te overzien. Dat wordt moeilijker wanneer uw bedrijf (snel) groeit. Waar loopt u als ondernemer tegenaan? Wie of wat maakt in uw organisatie het verschil? Waar moet u rekening mee houden als uw bedrijf groeit? CLAESSEN HR ADVIES weet wat er speelt bij een dergelijk proces. Met nieuwe kansen, en ook met risico’s. Want groeien gaat niet vanzelf. Door professioneel HR advies en concrete oplossingen helpen we u om uw onderneming nog succesvoller te maken.

Door goed personeelsmanagement kunt u:

 • kennis en vaardigheden optimaal benutten
 • een efficiënte werkwijze hanteren
 • grote betrokkenheid creëren
 • voor een hoge productiviteit zorgen
 • verzuim voorkomen
 • goede werknemers vasthouden en vinden
DIENSTEN

Uw bedrijf kent goede arbeidsvoorwaarden en prettige arbeidsomstandigheden. Daarnaast is het belangrijk dat uw medewerkers eigen ambities waarmaken en zich persoonlijk ontwikkelen. Wij verzorgen HR-trainingen op alle medewerker niveaus. Hoe doet u dat binnen uw bedrijf? Gaat u op uw gevoel af? Verdiept u zich in alle HR-facetten en nieuwe wetgeving? Lost u personeelsproblemen graag zelf op? Als u daar de tijd voor heeft, is dat een prima weg. Bent u daarentegen minder goed in HR of wilt u meer focus en meer tijd besteden aan uw bedrijf, neem dan contact op met CLAESSEN HR ADVIES.

OVER ONS

Wij horen vaak van ondernemers dat ze eigenlijk meer aan hun bedrijf moeten werken, in plaats van in hun bedrijf. Het uitbesteden van HR-taken die je veel tijd en hoofdbrekens kosten – en waarbij er ook nog een vrij grote kans bestaat op het maken van fouten – is dan een goede keuze. Het bespaart u naast tijd veel energie, geld en… een flinke dosis frustratie. CLAESSEN HR ADVIES stelt zich tot doel om het leven van de ondernemer aangenamer én succesvoller te maken.

Hans Claessen
“Als HR adviseur en coach help ik andere ondernemers graag om het optimale uit hun personeelsbeleid te halen en hen te begeleiden om de juiste keuzes te maken. Een optimaal bedrijfsresultaat is vooral een gevolg van leiderschap, visie en gemotiveerde medewerkers. Het is mijn overtuiging dat een professioneel HR beleid de winstgevendheid kan waarborgen.”

HANDEN SCHUDDEN?

Wilt u weten wat u nu kunt doen om meer uit uw medewerkers te halen? In een persoonlijk gesprek onderzoeken we samen hoe we uw winstgevendheid kunnen verbeteren door professioneel HR advies.

Wat levert ‘handen schudden’ u sowieso op:

 • praktische tips zodat u makkelijker keuzes voor uzelf kunt maken
 • u krijgt helder wat CLAESSEN HR ADVIES voor u kan betekenen
 • u krijgt frisse feedback; zo hebt u nog niet zelf naar de situatie gekeken!

Als u interesse heeft in een persoonlijk gesprek? Bel ons dan of stuur een bericht. Dan plannen we een tijdstip waarop we elkaar de hand schudden.

HANDEN SCHUDDEN, WAAR KOMT HET VANDAAN?

We staan er nauwelijks bij stil. We ontmoeten iemand die we niet kennen en dus schudden we hem of haar de hand. Eveneens schudden we de hand van personen met wie we een (formele) afspraak maken. Vroeger toonde je middels het handen schudden aan dat je geen wapen in je hand hield en daarmee geen vijandige intenties had. De oudste vastlegging van dit ritueel dateert van de 9e eeuw voor Christus. Tegenwoordig wordt het schudden van iemands hand in veel culturen beschouwd als een wenselijk en vriendschappelijk dan wel beleefd gebaar. Voor Claessen HR advies is het schudden van handen niet alleen een symbool van samenwerking. Maar illustreert het ook de hechte relatie van de ondernemer met zijn/haar medewerkers. Beide handen zijn nodig voor een succesvol partnership.

WIJ LEGGEN GRAAG DE BASIS VOOR EEN STEVIGE HANDDRUK!

CONTACT

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Stuur een mail naar: hans@claessenhradvies.nl
Bel naar: 06 – 2 44 88 170
Of gebruik het contactformulier.

  HANS CLAESSEN HR ADVIES
  06 – 2 44 88 170
  hans@claessenhradvies.nl

  Julianalaan 33
  4819 AB Breda

  KvK 68644450

  WINSTGEVENDHEID DOOR
  PROFESSIONEEL HR ADVIES